DE NIEUWE TOYOTA C-HR - NOG MEER HYBRIDE, NOG MEER CONNECTIVITEIT EN NOG ICONISCHER

DE NIEUWE TOYOTA C-HR - NOG MEER HYBRIDE, NOG MEER CONNECTIVITEIT EN NOG ICONISCHER

  • Nieuwe High Power Hybrid 184 pk sterke 2.0l hybride vervoegt de verbeterde 1.8l hybride met 122 pk
  • Nieuw multimediasysteem met Apple CarPlay™ en Android Auto™
  • Aanpassingen aan het design voor- en achter
De nieuwe Toyota C-HR maakt zijn debuut met een keuze aan hybride aandrijflijnen, een nieuw multimediasysteem en aanpassingen aan het design die de look van de wagen verfijnen, maar toch het iconische silhouet behouden.

Naast de verbeterde 1.8l hybride met 122 pk wordt nu het nieuwe 184 pk sterke 2.0l Hybrid Dynamic Force System geïntroduceerd om klanten een keuze te bieden qua hoogefficiënte hybride aandrijflijnen, met C02-uitstootcijfers vanaf 109 g/km voor het 1.8l-systeem en vanaf 118 g/km voor het 2.0l Hybrid Dynamic Force System. (WLTP-standaard)

Bovendien is de nieuwe Toyota C-HR uitgerust met een nieuw multimediasysteem dat ook smartphone-integratie via Apple CarPlay™ en Android Auto™ mogelijk maakt.

De nieuwe Toyota C-HR blijft trouw aan zijn iconische visuele identiteit en de coupéachtige lijnen verlenen de wagen een krachtige stijl die blijft opvallen. Zowel de voorkant als de achterkant kregen een make-over, waardoor de iconische wagen meer verfijning uitstraalt, terwijl de gespoten onderlip het dynamische silhouet versterkt met een krachtig, breed en verhoogd postuur.

De koplampen en achterlichten kregen een upgrade naar premium LED-technologie, waarbij de dagrijverlichting en de richtingaanwijzers werden gecombineerd in één lichtunit die een enkele doorlopende lijn uitstraalt boven de lichtbundel van de koplamp. Achteraan worden de nieuwe achterlichtunits verbonden door een matzwarte spoiler, met een samenhangende, strakke vorm als resultaat.

De nieuwe Toyota C-HR introduceert ook de 2.0l Hybrid Dynamic Force-aandrijflijn. Dit systeem, dat 184 pk ontwikkelt, combineert verbeterde rijprestaties met een hoge efficiëntie.

Er is tevens een verbeterd 1.8l hybride systeem verkrijgbaar, waardoor C-HR-klanten de keuze hebben uit twee verschillende hybride opties.

De dynamische upgrades omvatten een aangepaste afstelling van de elektrische stuurbekrachtiging (EPS) voor een verbeterd stuurgevoel. De 2.0l hybride kreeg zelfs een nieuw ophangingsdesign dat voor meer rijcomfort zorgt, terwijl de uitstekende wegligging van de Toyota C-HR werd behouden.

Alle versies beschikken ook over een bijgewerkt NVH-pakket om geluiden van buitenaf nog beter uit het interieur te weren.

De nieuwe C-HR introduceert verder een nieuw multimediasysteem waarmee het connectiviteitsaanbod van Toyota wordt uitgebreid. Dit systeem maakt nu een volledige smartphone-integratie mogelijk en ondersteunt zelfs de allerlaatste versies van Apple CarPlay™ en Android Auto™. Het ondersteunt ook draadloos verzonden kaartupdates zodat de klanten zonder zorgen kunnen rijden met de allernieuwste versies van de Europese wegenkaarten.

 

CO2-uitstoot van de nieuwe Toyota C-HR:

 

Gecorr. NEDC

1.8l hybride, 122 pk vanaf 86g/km

2.0l hybride, 184 pk vanaf 92g/km

WLTP

1.8l hybride, 122 pk vanaf 109 g/km

2.0l hybride, 184 pk vanaf 118 g/km

 

 

 

 

TM - Apple CarPlay en Siri zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen
TM - Android is een handelsmerk van Google LLC, Android Auto is op dit moment in Nederland nog niet beschikbaar.

     

 

Contacteer ons
Over Toyota Belgium NV/SA