EY kiest opnieuw voor Toyota-hybrides als firmawagen voor jonge starters

EY kiest opnieuw voor Toyota-hybrides als firmawagen voor jonge starters

  • 295 Toyota Corolla hybrides vervoegen het EY-wagenpark sinds september
  • Ook in 2020 koos EY voor Toyota, met een levering van 240 firmawagens
  • De lage TCO en de praktische, zelfopladende hybridetechniek van Toyota gaven de doorslag
  • De Toyotawagens worden in leasing genomen bij ALD Automotive

Ecologische én praktische hybridetechniek: perfect voor EY-starters

Net als in 2020, koos EY dit jaar opnieuw voor Toyota als mobiliteitspartner voor zijn jonge starters. Na de levering van 240 Toyota Corolla’s vorig jaar, werden er dit jaar maar liefst 295 firmawagens van hetzelfde model in gebruik genomen. Dankzij Toyota’s hybridetechniek kan het bedrijf zijn wagenpark vergroenen én op een lage TCO-waarde per wagen rekenen. Ook de praktische kant speelt mee: het gaat om zelfopladende hybrides - de ideale motorisatie voor de EY-starters, die veel op de baan zijn en niet altijd toegang hebben tot de nodige laadinfrastructuur onderweg of thuis.

Een hybride wagen vraagt uiteraard om een aangepaste rijstijl, wil men de hybridemotor zo ecologisch mogelijk gebruiken. Daarom kregen de EY-werknemers van het Toyota fleet-team, naast de sleutels van hun gloednieuwe Toyota Corolla, ook een gedetailleerde uitleg over de ideale hybride rijtechniek.

Toyota en EY: partners in duurzame mobiliteit

“Duurzame mobiliteit staat bij ons hoog op de agenda. Een milieuvriendelijke vloot is dus een absolute must. De keuze voor Toyota’s hybridewagens ligt voor ons dan ook voor de hand, dankzij de combinatie van de lage CO2-uitstoot, het laag verbruik en de kwalitatieve en praktische hybridetechniek.  Wij willen aan al onze starters een milieuvriendelijke en veilige wagen aanbieden en niet alleen aan een aantal happy few. Zo willen we echt bijdragen aan duurzaamheid, op een authentieke manier”, aldus Wim De Wit – HR Manager EY BeLux.

“We zijn trots dat Toyota nogmaals als partner werd gekozen door EY voor de vernieuwing en vergroening van zijn bedrijfswagenpark. De EY-starters kunnen dankzij onze hybride Toyota Corolla’s rekenen op een betrouwbare, duurzame, kwaliteitsvolle en ook veilige wagen voor hun verplaatsingen. Bovendien is het voor de meesten een eerste kennismaking met een geëlektrificeerde wagen, een extra pluspunt gezien de snel veranderende automarkt. Ik ben ook fier op het fleet team en al de betrokken mensen bij Toyota Belgium, die er ook dit jaar weer zijn in geslaagd deze uitlevering zeer vlot te laten verlopen. Wij doen hiervoor namelijk geen beroep op externe partijen”, aldus Stef Holemans – Head of Business Sales Toyota BeLux.

Ellen De Wilde PR Manager Toyota & Lexus BeLux

 

 

Corporate
Over Toyota Belgium NV/SA