Nieuwe technologie en styling voor Toyota Corolla 2022

Nieuwe technologie en styling voor Toyota Corolla 2022

  • Nieuw multimediasysteem met kortere reactietijd en verbeterde functionaliteit
  • Keuze uit meer kleuren en nieuwe velgen

De Toyota Corolla heeft een rijke geschiedenis: wereldwijd zijn er meer dan 50 miljoen stuks van verkocht. Dankzij de opgefriste look en nieuwe technologische voorzieningen voor de Hatchback-, Touring Sports- en Sedan-varianten van de Toyota Corolla 2022 blijft het model zijn rol vervullen als de perfecte partner in het dagelijks leven van veel klanten.

Nieuw, krachtiger en sneller reagerend multimediasysteem

Voor 2022 krijgt de Toyota Corolla het nieuwste multimediasysteem van Toyota, dat de connectiviteit, de functionaliteit en het gebruiksgemak aanzienlijk verbetert. Het wordt standaard aangeboden op de Mid+, GR SPORT-, en High-uitvoeringen en als optie op de Mid-uitvoering.

  • Het nieuwe systeem heeft een krachtigere CPU, die 2,4 keer zo snel werkt als de huidige unit en daardoor veel sneller reageert op de opdrachten van de gebruiker. Het wordt bediend via een centraal HD-touchscreen van 8-inch en biedt direct toegang tot een reeks slimme connected services, waaronder cloudnavigatie met permanent beschikbare verkeersinformatie.
  • Alle data en informatie worden geleverd via de Data Communications Module (DCM) in de Corolla, zodat het niet nodig is om een telefoon te koppelen en geen extra kosten voor dataverkeer in rekening worden gebracht.
  • De bestuurder kan ook gebruikmaken van een nieuwe ingebouwde spraakagent, die natuurlijke, gesproken verzoeken herkent om het multimediasysteem of voertuigfuncties, zoals het openen of sluiten van de raampjes, te bedienen.
  • Software-updates worden naadloos over-the-air uitgevoerd, terwijl eenvoudige smartphone-integratie mogelijk is via Apple CarPlay (met draadloze verbinding) en Android Auto (wired). Klanten kunnen ook upgraden naar een uitgebreider pakket, dat wordt geleverd met een ingebouwd navigatiesysteem.
  • Een Toyota Smart Connect-pakket van vier jaar, inclusief cloudnavigatie, lokale parkeer- en verkeersinformatie, over-the-air updates en de spraakagent zijn inbegrepen in de verkoopprijs van de auto.

Nieuwe kleuren en velgen

Met de toevoeging van Platinum White Pearl en Silver Metallic worden nieuwe kleuren geïntroduceerd, die ook in een tweekleurige combinatie verkrijgbaar zijn voor de Hatchback- en Touring Sports-carrosserievarianten.

Het uiterlijk van de sedanvariant van het model krijgt een extra verfijnd accent dankzij nieuwe 10-spaaks 17-inch lichtmetalen velgen met een glanzende afwerking. Deze worden standaard gemonteerd op de Mid+-uitvoering en zijn als optie verkrijgbaar op de High-uitvoering.

Eerste leveringen zijn voorzien voor eind januari 2022.

Ellen De Wilde PR Manager Toyota & Lexus BeLux

 

 

Facelift
Over Toyota Belgium NV/SA