Nieuwe TOYOTA C-HR Concept

Nieuwe TOYOTA C-HR Concept

Toyota's visie op de cross-overs van het C-segment

De TOYOTA C-HR Concept beleeft zijn wereldpremière op het autosalon van Parijs 2014. Met zijn gedurfde en dynamische nieuwe designtaal en zijn hybrideaandrijving onthult deze cross-over een glimp van het soort voertuig dat Toyota wil lanceren in het C-segment.

De TOYOTA C-HR Concept introduceert een expressief stijlthema met diamantvormige architectuur in het segment. Onder de compacte en sensuele cabine doen de lijnen van de onderkant denken aan het gefacetteerde oppervlak van een uiterst duurzame, nauwkeurig geslepen edelsteen.

De neus van de TOYOTA C-HR Concept is niet alleen een verdere ontwikkeling van de Under Priority- en Keen Look-designfilosofie van Toyota. De voorkant krijgt ook nieuwe stijlelementen mee die de toekomstige designrichting voor de Toyota-modellen weerspiegelen.

In profiel gaan de gefacetteerde onderkant, de gespierde wielkasten en de opvallend hoekige achterschouder hand in hand met een uitzonderlijk strak koetswerkprofiel.

De brede schouders van het koetswerk van de TOYOTA C-HR Concept worden nog meer benadrukt door de uitgesproken, aerodynamische zwevende achterlichtblokken.

 

De persconferentie van Toyota vindt plaats op 2 oktober om 8.00 uur in hal 4.

Over Toyota Belgium