Toyota Belgium op de Foire van Libramont

Na enkele jaren afwezigheid, zal Toyota opnieuw aanwezig zijn op de grootste landbouwbeurs van België tijdens de Foire de Libramont.

Gedurende 4 dagen, vanaf vrijdag 22 juli tot en met maandag 25 juli, verwacht Libramont niet minder dan 200.000 bezoekers.

Toyota presenteert met trost en in Belgische première z’n nieuwigheden de Hilux & Proace, maar ook de Land Cruiser & RAV4 zullen aanwezig zijn.

Op een aparte 4x4 piste, demonstreert een monitor de off-road capaciteiten van de nieuwe Hilux.

De nieuwe HILUX: onverwoestbaar

Ontdek onze nieuwe pick-up. Hij is robuuster, zuiniger, betrouwbaarder en verleidelijker dan ooit.

Laadvermogen van 1 ton, sleepvermogen tot 3,5 ton en uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidssystemen. Hij is de gedroomde bondgenoot voor in uw vrije tijd of voor professioneel gebruik. Aangezien hij belast wordt als bedrijfsvoertuig, geniet u bovendien een fiscaal voordeel.

Ervaar het rijcomfort zelf en ontdek samen met onze terreinexpert zijn nieuwe off-road kwaliteiten!

 Nieuwe PROACE: uw perfecte professionele partner

Een gamma met verschillende versies en uitvoeringen, de meest zuinige Euro 6-motoren in zijn segment, een standaarduitrusting die heel wat berlines doet blozen van schaamte ... En dan hebben we het nog niet over de praktische en functionele troeven die van de PROACE de geknipte bedrijfswagen maken!

 RAV4: pionier onder de SUV's

Rijplezier te over, een beperkt verbruik (zeker in zijn nieuwe hybrideversie), een zee aan ruimte en een verbeterde veiligheid: maak kennis met de RAV4! Maak een proefrit in de hybride-, diesel- of benzineversie.

 De legendarische Land Cruiser

's Werelds meest verkochte 4x4 krijgt een nieuwe 2.8D-4D die gekoppeld wordt aan een nieuwe handgeschakelde of automatische zesversnellingsbak. Inclusief gesofisticeerde uitrusting.

Beschikbaar in korte (driedeurs) of lange (vijfdeurs) versie. Onvergetelijke rijsensaties verzekerd!

Contacteer ons
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Over Toyota Belgium NV/SA