Toyota Easy, het eenvoudigste particuliere financieringsaanbod

Toyota Easy, het eenvoudigste particuliere financieringsaanbod

  • Een flexibele particuliere financiering over 48 maanden met lage maandelijkse aflossingen
  • Geen verplichte aanbetaling
  • Op het eind van het contract kunnen klanten ofwel een nieuwe auto nemen, ofwel hun auto inleveren, ofwel hun Toyota houden

Toyota Easy is de nieuwe financieringsformule voor particuliere klanten, uniek in het aanbod van Toyota België. Toyota Easy is zonder aanbetaling beschikbaar voor alle particuliere modellen en neemt met zijn flexibiliteit alle twijfels over de aankoop van een auto weg.

Naast het democratiseren van de hybride technologie, wil Toyota alle mogelijke twijfels over de aankoop van een nieuwe auto wegnemen. Met de nieuwe formule Toyota Easy kunnen de klanten nu elk voertuig van het Toyota-gamma financieren, met lage maandelijkse aflossingen en zonder een voorschot te betalen.

Bij de ondertekening van het contract wordt de toekomstige waarde van de auto berekend en gegarandeerd. Zo kunnen de klanten 48 maanden lang in alle gemoedsrust van hun nieuwe Toyota genieten, met een maximum van 60.000 km of 15.000 km per jaar.

Na deze periode hebben de klanten een totale vrijheid, want ze krijgen drie opties. Ofwel vernieuwen ze hun voertuig en vertrekken ze aan het stuur van een nieuwe Toyota, ofwel leveren ze het voertuig bij de concessiehouder in, ofwel houden ze hun Toyota en kiezen ze de aankoopoptie.

Twee voorbeelden: de Toyota Yaris Hybrid is al verkrijgbaar vanaf 246 €/maand zonder aanbetaling en de Corolla Touring Sports Hybrid vanaf 312 €/maand zonder aanbetaling. Deze twee bedragen omvatten een uitzonderlijke korting in de Salonperiode en het uitzonderlijke JPG van 0,99%, allebei geldig tot 28/2.

Toyota Easy is dus de ideale oplossing voor wie met een nieuwe Toyota onder garantie wil rijden, met een heel voordelige maandelijkse aflossing en zonder een voorschot te moeten betalen. Voor een totale gemoedsrust kunnen de klanten als optie bijkomende diensten in de financiering opnemen, zoals het onderhoud of de verzekering van hun voertuig.

Ellen De Wilde PR Manager Toyota & Lexus BeLux
Corporate
Over Toyota Belgium NV/SA