TOYOTA GETIPT ALS TOPMERK DOOR WHICH? IN ONDERZOEK NAAR BETROUWBAARHEID VAN AUTO'S

TOYOTA GETIPT ALS TOPMERK DOOR WHICH? IN ONDERZOEK NAAR BETROUWBAARHEID VAN AUTO'S

 

Toyota heeft zich in het laatste onderzoek naar de betrouwbaarheid van auto's van Which? ontpopt tot het toonaangevende mainstream merk.

In het ervaringsonderzoek bij meer dan 47.000 Britse automobilisten, neemt het de tweede plaats in, achter premium zustermerk Lexus. De enorme dieptekwaliteit van het modellengamma komt tot uiting in maar liefst 19 “beste koop” aanbevelingen van de consumentenorganisatie – de hoogste score van alle merken in het rapport.

Op de vraag “waarom zijn auto’s van Toyota zo goed?” antwoordt Which?: “Auto’s van Toyota zijn niet alleen uiterst betrouwbaar. De nieuwste generatie hybrides heeft nog maar eens de grenzen verlegd op het gebied van brandstofefficiëntie. Dit betekent dat de hoeveelheden klimaatveranderende koolstofdioxide echt bijzonder laag zijn en geen onaangename verrassingen vindt op uw rekeningafschriften wanneer u ziet hoeveel u opdoet in uw plaatselijke benzinestation.”

Which? Looft ook de betaalbaarheid van de modellen van Toyota, hun betrouwbaarheid en hun rijvriendelijkheid.

Mark Roden, Operatief Directeur van Toyota (GB), zei: “De mensen die onze auto's hebben en ermee rijden, zijn het beste geplaatst om de kwaliteit ervan te beoordelen en het is fantastisch dat ze via het onderzoek van Which? zo'n positief antwoord hebben gegeven. Toyota is al lang bekend als de wereldwijde pionier op het gebied van hybride elektrische technologie en we blijven de prestaties ervan verbeteren - recentelijk hebben we de efficiëntie van het voor de geheel nieuwe Yaris ontwikkelde systeem naar nieuwe hoogtes getild. Trouw aan ons engagement om steeds betere auto's te bouwen, streven we ernaar om in de toekomst nog betere kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren".
 

Contacteer ons
Over Toyota Belgium NV/SA