TOYOTA GR SUPRA - Alle exemplaren gereserveerd vóór Europese première op Salon van Geneve

TOYOTA GR SUPRA - Alle exemplaren gereserveerd vóór Europese première op Salon van Geneve

  • Alle Toyota's GR Supra die bestemd zijn voor levering in 2019 zijn nu gereserveerd op de diverse grote Europese markten voor sportauto's
  • Door de grote vraag naar de Toyota GR Supra is er nu een wachtlijst van duizenden kandidaat-kopers
  • Binnenkort worden de reserveringen heropend voor leveringen in 2020

Na de succesvolle lancering van landspecifieke reserveringsplatforms in oktober 2018 en vóór de Europese première op het autosalon van Genève zijn alle exemplaren van de Toyota GR Supra die in 2019 geleverd zullen worden, nu al gereserveerd op de grote Europese markten voor sportauto's.

Na 17 jaar afwezigheid en door de overweldigende vraag naar een sportauto die zijn bestuurder een pure rijervaring verschaft, leidde de introductie van de Toyota GR Supra tot een wachtlijst van duizenden kandidaat-kopers. De reserveringen zullen dan ook binnenkort worden heropend voor leveringen in 2020.

Om hulde te brengen aan het legendarische verleden van de Supra en de introductie van het chassiscodenummer van de vijfde generatie te vieren, zal een exclusief model, de Toyota GR Supra A90 Edition, worden gebouwd. De A90 Edition is afgewerkt in de opvallende matte kleur Storm Grey, beschikt over 19" matzwarte lichtmetalen velgen en heeft een prachtige, rond de bestuurder opgebouwde cockpit in rood leder. Van dit model zijn alle 90 exemplaren al gereserveerd.

Als teken van waardering omdat ze de terugkeer van de naam Supra zo enthousiast onthaald hebben, zullen de 900 Europese eigenaars van een Toyota GR Supra een aantal bijzondere voordelen genieten tijdens het jaar van de lancering. Als lid van de Supra 900 en in de aanloop naar de levering van hun auto vanaf de zomer 2019 krijgen zij toegang tot exclusieve belevingsprogramma's en een aantal "money-can't-buy" beloningen.

Tetsuya Tada, hoofdingenieur voor de Toyota GR Supra, verklaarde: "Ik zou de eerste 900 klanten willen danken voor hun reservering, waardoor zij reeds vóór de officiële Europese première op het autosalon van Genève 2019 weten dat zij voorrang zullen krijgen bij de bestelling van een nieuwe Toyota GR Supra. Als hoofdingenieur kijk ik nu al uit naar het ogenblik waarop zij achter het stuur plaatsnemen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wij erin zullen slagen de passie opnieuw aan te wakkeren en rijden weer aangenaam te maken voor een zo groot mogelijk aantal mensen."

Over Toyota Belgium NV/SA