Toyota in januari 2022: hybride voor de prijs van een benzine en een volledig virtuele showroom

Toyota in januari 2022: hybride voor de prijs van een benzine en een volledig virtuele showroom

  • In januari zijn de hybride modellen van de Yaris, Yaris Cross, Corolla en C-HR beschikbaar aan de prijs van een benzineauto
  • Lancering van een volledig virtuele showroom om het volledige Toyota-gamma digitaal te kunnen ontdekken en advies te krijgen
  • Levertijden in de meeste gevallen binnen 4 tot 6 maanden

Toyota maakt gebruik van de salonperiode om zijn ambitie om zijn zelfopladende hybridetechnologie voor iedereen toegankelijk te maken, te bevestigen. Daarom zijn de hybride modellen van de Yaris, Yaris Cross, Corolla en C-HR nu verkrijgbaar voor de prijs van het benzinemodel. Ook is er gedurende de salonperiode een volledig virtuele showroom om het Toyota-gamma en de meest recente nieuwe auto’s te kunnen ontdekken.

Een hybride auto voor de prijs van een benzine

Gedurende deze periode wil Toyota meer bieden dan alleen voorwaarden en voordelen. Na decennia van innovatie op het gebied van zelfopladende hybridetechnologie, die al meer dan 14 miljoen automobilisten heeft overtuigd, wil Toyota hybride auto’s nog toegankelijker maken. Daarom zijn de hybride modellen nu net zo geprijsd als hun tegenhangers op benzine. De Yaris Hybrid, de Yaris Cross Hybrid, de Corolla Hybrid en de C-HR Hybrid van Toyota behoren tot de meest efficiënte op de markt en worden dankzij deze uitzonderlijke aanbieding dus nog aantrekkelijker.

Naast het aanbieden van een hybride auto voor de prijs van een benzineauto geeft Toyota ook een extra inruilpremie voor de Yaris Hybrid, de Corolla Hybrid en de C-HR Hybrid, en een inruilpremie en een gratis tankkaart voor één jaar voor de RAV4 Hybrid.

Virtuele showroom: interactieve Toyota-ervaring

Toyota biedt een volledig virtuele showroom om iedereen de kans te geven alle modellen te ontdekken. In de virtuele showroom, die toegankelijk is via de website van Toyota, kunnen bezoekers rondkijken in een wereld die uniek is voor het merk en nieuwe producten ontdekken.

Wanneer een bezoeker een model selecteert, krijgt hij of zij de mogelijkheid om de auto, het interieur en de technische specificaties te ontdekken. Na deze interactieve ervaring heeft de bezoeker de mogelijkheid om een afspraak te maken bij een Toyota-dealer en zelfs om direct een testrit te boeken.

Leveringstermijnen gehandhaafd

Naast het feit dat Toyota de hybride-auto dankzij de uitzonderlijke aanbieding van een hybride-auto voor de prijs van een benzineauto voor iedereen toegankelijk maakt, garandeert Toyota redelijke levertijden. Elk nieuw model dat niet in voorraad is en in 2022 wordt besteld, zal in de meeste gevallen binnen 4 tot 6 maanden aan de klant worden geleverd. Daardoor zullen de hybride modellen van Toyota niet alleen beschikbaar zijn voor dezelfde prijs als de benzinemodellen, maar zullen ze ook snel kunnen worden geleverd.

Persbericht in PDF PR_20220104_Toyota January_NL.pdf - 285 KB
Story image
Story image

 

 

Corporate
Over Toyota Belgium NV/SA