TOYOTA KONDIGT DE WERELDPREMIÈRE VAN DE NIEUWE COMPACTE BESTELWAGEN AAN

TOYOTA KONDIGT DE WERELDPREMIÈRE VAN DE NIEUWE COMPACTE BESTELWAGEN AAN

TOYOTA PROACE CITY

  • De nieuwe compacte bestelwagen PROACE CITY wordt op 30 april in wereldpremière voorgesteld op de 2019 Commercial Vehicle Show in Birmingham, Engeland.
  • Met de PROACE CITY maakt Toyota zijn debuut in het grootste segment van de groeiende Europese markt voor lichte bestelwagens.
  • Duidelijke versterking van Toyota's gamma lichte bestelwagens, naast de middelzware PROACE-bestelwagen en de Hilux-pick-up
  • Het nieuwe model zal worden geproduceerd via de voortdurende samenwerking van Toyota met de PSA-groep.

De volledig nieuwe PROACE CITY wordt op 30 april in wereldpremière voorgesteld op de 2019 Commercial Vehicle Show in Birmingham, VK.

De nieuwe PROACE CITY zal Toyota een sterke aanwezigheid opleveren in het belangrijke segment van de compacte bestelwagens, zo de omvang en aantrekkingskracht van het gamma lichte bestelwagens van het merk vergrotend.

De nieuwe PROACE CITY vervoegt de middelzware PROACE-bestelwagen en de Hilux-pick-up om Toyota's aanwezigheid in de Europese markt van lichte bestelwagens te versterken, waarin de verkoop van compacte bestelwagens goed is voor ongeveer 35% van het totaal.

De nieuwe PROACE CITY is het volgende resultaat van de succesvolle samenwerking van Toyota met de PSA-groep, een samenwerking die eerder al de middelzware PROACE-bestelwagenserie voortbracht.

De volledige lijst met details van de nieuwe Toyota PROACE CITY, waaronder aandrijflijnen, carrosserieversies en afmetingen, zal worden bekendgemaakt bij de wereldpremière van het model.

Contacteer ons
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Over Toyota Belgium NV/SA