TOYOTA OP HET AUTOSALON VAN GENEVE 2018

SAMENGEVAT

GR SUPRA RACING CONCEPT - De legende keert terug

Modern racewagenconcept bevestigt Toyota’s engagement om zijn meest iconische sportwagen terug te brengen.

 

NIEUWE AURIS –  Meer hybridevermogen in een meer dynamisch design

De derde Auris-generatie, die in wereldpremière wordt voorgesteld op het autosalon van Genève 2018, kan schermen met een dynamischer koetswerkdesign en breidt het motorgamma uit met een gloednieuwe ‘full hybrid’-aandrijving met 2,0-litermotor, die Toyota’s ‘dual hybrid’-strategie inwijdt.

 

NIEUWE AYGO – Het succesverhaal gaat verder met een frisse nieuwe neus en meer rijplezier dan ooit.

De nieuwe TOYOTA AYGO beleeft zijn werelddebuut op het autosalon van Genève 2018. Om zijn unieke DNA en benijdenswaardige positionering in het uiterst competitieve A-segment nog te versterken, hebben de ontwerpers en ingenieurs van Toyota niet alleen de jeugdige en opvallende uitstraling van de AYGO verbeterd, maar ook zijn prestaties en rijeigenschappen geoptimaliseerd zodat hij nog meer rijplezier biedt.

 

TOYOTA CONCEPT-I SERIES EN TOYOTA FINE-COMFORT RIDE CONCEPT

Toekomstige mogelijkheden voor geëlektrificeerde voertuigen

Het Europese debuut voor een reeks nieuwe concept-cars op het autosalon van Genève geeft aan welke designrichting Toyota zal uitgaan voor de versnelde ontwikkeling van een gamma geëlektrificeerde voertuigen. Het Concept-i-gamma van batterijaangedreven voertuigen (BEV) en de TOYOTA FINE-Comfort Ride-voertuigen met brandstofcellen (FCEV) demonstreren hoe een duurzame maatschappij er zou kunnen uitzien.

Alle info via bijgvoegde persdossier & meer foto's via https://newsroom.toyota.eu/

Contacteer ons
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Over Toyota Belgium NV/SA