TOYOTA OP HET AUTOSALON VAN PARIJS

Toyota zal op het autosalon van Parijs (publieksdagen: 1 tot 16 oktober) zijn visie voor morgen en voor de niet zo verre toekomst onthullen.

Het autosalon vormt het decor voor de Europese première van de nieuwe Prius Plug-in Hybrid. Die werd gebouwd op een TNGA-platform (Toyota New Global Architecture) en kan een uitzonderlijke efficiëntie voorleggen dankzij zijn nieuwe oplaadbare hybrideaandrijving.

Ook de TOYOTA FCV PLUS maakt er zijn Europese debuut. Met deze concept-car bestudeert Toyota hoe toekomstige waterstofauto’s kunnen bijdragen tot de maatschappij.

Een groot deel van de stand is voorbehouden om de Toyota C-HR in de kijker te zetten. Deze crossover uit het C-segment wordt in Parijs voor het eerst volledig voorgesteld aan het grote publiek, nadat zijn koetswerkdesign onthuld werd op het autosalon van Genève.

De Toyota-stand zal tot slot ook in het teken staan van de lancering van TOYOTA GAZOO Racing. Dat is de overkoepelende naam die alle autosportactiviteiten van Toyota verenigt met als doel autosport centraal te plaatsen in Toyota’s streven naar steeds betere wagens.

De Toyota-stand krijgt een plaats in hal 4. Op 29 september om 13.15 u. zal hier ook de persconferentie van Toyota plaatsvinden.

Contacteer ons
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Over Toyota Belgium NV/SA