Twee ontdekkingsreizen naar Frankrijk met uw Toyota 4x4!

TOYOTA BELGIUM: PERSBERICHTEN TCT16 EN TMCT16

In samenwerking met de Toyota Cruiser Club organiseert Compass Motor Press Club dit jaar nog twee uitstappen naar het buitenland voor eigenaars van een Land Cruiser of een Hilux pick-up. Er kan gekozen worden tussen twee verschillende periodes en bestemmingen: een verlengd weekend in april in de streek van de Beaujolais en een weekje eind augustus te midden van de bergen en de meren van Auvergne … Haal uw 4x4 alvast van stal!

De 4x4 is een geweldig werkpaard: nuttig, praktisch en geschikt voor elk terrein. Maar hebt u uw 4x4 al getest op vakantie? Dankzij de unieke polyvalentie van de Land Cruiser, Land Cruiser V8 en de Hilux pick-up kunt u de meest afgelegen, vrijwel onbekende en dikwijls moeilijk te bereiken streken verkennen.

Compass en de Cruiser Club hebben voor elke uitstap de beste ingrediënten gecombineerd: een boeiende nieuwe bestemming, een ideaal parcours met een aantal smalle baantjes, overwegend onverharde wegen en een charmehotel waar u 's avonds heerlijk kunt dineren, zodat u niet hoeft te rijden nadat u alcohol hebt gedronken.

Daarbovenop hebben de organisatoren uiteraard een aantal extraatjes bedacht die van elke uitstap een volwaardige ontdekkingsreis maken: onthaal door de plaatselijke bewoners en producenten, bezoeken aan bijzondere gebouwen in privébezit en zo goed als onbekende kleine musea, toelatingen en rijadviezen voor de 4x4-pistes en bijkomende omkadering door de regionale clubs om niemand voor het hoofd te stoten … Bovendien mogen er slechts tien voertuigen aan deze reizen deelnemen om de natuur, de bewoners en de andere bezoekers niet te storen. En dat alles voor een scherpe prijs. Goede reis!

Ga voor meer informatie en om u in te schrijven voor de Toyota 4x4 uitstappen in 2016 naar de volgende tabbladen van de website van Toyota Belgium:

- ‘Toyota Cruiser Tour’: https://nl.toyota.be/world-of-toyota/cruiser-club/cruiser-tour-2016.json

- ‘Toyota Mountain Cruiser Trail’: https://nl.toyota.be/world-of-toyota/cruiser-club/mountain-cruiser-trail-2016.json

Praktische informatie:

- Van donderdag 14 tot zondag 17 april 2016: "7e Toyota Cruiser Tour" in de streek rond Mâcon (Beaujolais): uitstap van 2 dagen met 3 overnachtingen in hetzelfde hotel;

- Van woensdag 24 tot zondag 28 augustus 2016: "14e Toyota Mountain Cruiser Trail" met start ten zuiden van Clermont-Ferrand en aankomst in Salers: tocht van 3 dagen met 4 overnachtingen in verschillende hotels.

- Reisbureau: Compass S.A., licentie nr. A 1191.

- Organisator: Compass Motor Press Club in samenwerking met de Toyota Cruiser Club.

Contacteer ons
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Stephan Lesuisse Toyota Belgium
Over Toyota Belgium NV/SA